Üdvözöljük a

A NAKKIK Elnökének tájékoztatása

honlapján!

-

A NAKKIK Elnökének tájékoztatása

Szerző: Rózsáné Bagonyai Szilvia | 2020. március 23.

Tisztelt ÖnkéntesKamarai Tagunk!

 Tisztelt Regisztrált Vállalkozások!

 

Ezúton is szeretném tájékoztatni Önöket, hogy a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamaránál a járványhelyzetre tekintettel változik az ügyfélfogadás rendje. Ideiglenesen felfüggesztettük a kamarai irodában a személyes ügyintézést. Akit lehetett távmunkára állítottunk át. Természetesen egy csökkentett létszámmal az irodában is tartjuk a frontot.

 

Mindenkit arra kérünk, hogy online csatornánkon nakkik@nakkik.hu, telefonon (06 93 516-670; 06 93 516-671; 30/754-3616) illetve a www.nakkik.hu honlapunkon keresztül tartsuk a kapcsolatot. Minden e-mailben feltett kérdésre, vagy problémára e-mailen fogunk reagálni.

 

A regisztrációs díj megfizetésének idejét március 31. helyett 2020. április 30-ra módosítottuk.

Itt az a kérésünk, hogy amennyiben lehetséges átutalással teljesítsék a vállalkozások ezt a kötelezettséget.

 

Tájékoztatom továbbá Önöket, hogy a járvány gazdaságra ható negatív tényezőit folyamatosan elemezzük és kérdezzük a vállalkozásokat. Köszönjük azok segítségét, akik visszaküldték a kérdőíveket, vagy már jelezték a problémákat és azok megoldásán dolgozunk. Az MKIK-ban megalakult a gazdasági válságtörzs, melynek feladata a vállalkozások felvetéseinek összegzése és ennek alapján javaslatok megfogalmazása a kormány felé. Ezt egyébként a kormány is várja a kamarától. Az MKIK kollégiumai már gőzerővel dolgoznak azon, hogy a vírus káros hatásait csökkenteni tudjuk. Az általam vezetett Országos Kisvállalkozás-fejlesztési Kollégium is gyűjti a javaslatokat és azokat az MKIK közgazdasági igazgatósággal összedolgozva készíti a válságtörzs felé, hogy onnan a kormány elé kerüljön.

Tájékoztatom Önöket továbbá arról, hogy a Nyugat Dunántúli Kamarák szövetsége szorosan együttműködik ebben a munkában. /Győr megye- Vas megye -Zala megye- Nagykanizsa megyei jogú városi és Sopron megyei jogú városi kamara/.

 

Az MKIK-ból jövő fontosabb állásfoglalásokat, véleményeket és a sokakat érintő kormánydöntéseket folyamatosan felrakjuk kamaránk honlapjára.

 

Kérem, támogassuk a „maradj otthon” mozgalmat, támogassuk a távmunkát, mert így van komoly esélyünk elkerülni a nagyobb bajt. 

 

Vigyázzanak Magukra, Családjukra és Munkatársaikra!

 

A NAKKIK elnöksége nevében, mindenkit tisztelettel üdvözöl:

 

Nagykanizsa, 2020.március 23.

                                                                                                        Dr. Polay József

                                                                                                         NAKKIK elnök

                                                                MKIK Kisvállalkozás-fejlesztési Kollégium elnök