Üdvözöljük a

Felső-Ausztria új online platformmal várja üzleti partnereit

honlapján!

-

Felső-Ausztria új online platformmal várja üzleti partnereit

Szerző: Kereskai Péter | 2019. július 19.

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmüket az Osztrák Nagykövetség Kereskedelmi Osztálya által továbbított új lehetőségre a Felső-Ausztria iránt érdeklődők számára.

A Roadmap2UpperAustria (https://www.roadmap2upperaustria.at/) egy új online platform, amely a külföldi cégeket/szervezeteket támogatja a Felső-Ausztriába irányuló üzleti útjuk tervezésében és szervezésében.

 

A kezdeményezés többletértéke: az üzleti út egy űrlap révén könnyedén bejelenthető, melyről Felső-Ausztria teljes üzleti hálózata azonnal tudomást szerez. A Roadmap2UpperAustria minden potenciális üzleti partnernek segítséget nyújt a megfelelő partnerek azonosításában, a saját igények felmérésében és az üzleti út hatékony koordinálásában.

 

Felső-Ausztria bármilyen üzlet számára feltétel nélkül nyitott. A cégek és emberek számára egyaránt vonzó keretfeltételek biztosítják, hogy Felső-Ausztria továbbra is Ausztria legdinamikusabb gazdasági régiója maradjon.

 

Az Európa szívében található, vezető export-, technológiai és ipari régió továbbá minden feltételt biztosít a megfelelő versenyképesség fenntartására: kiváló infrastrukturális adottságok, magasan képzett szakemberek, innovatív környezet és magas életszínvonal. E keretfeltételeket stratégiailag alakították ki és folyamatosan optimalizálják. Felső-Ausztriában a professzionális telephelyfejlesztés a tartományban található modern üzleti parkokon és technológiai központokon alapszik.

 

Az új online platform a Business Upper Austria és a Felső-Ausztriai Gazdasági Kamara közös kezdeményezése.