Üdvözöljük a

Meghívó - Modern Vállalkozások Programja - 2016. október 20.

honlapján!

-

Meghívó - Modern Vállalkozások Programja - 2016. október 20.

Szerző: Kereskai Péter | 2016. október 13.

Engedje meg, hogy ezúton meghívjuk a Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz Digitálisan! projekt információs napjára.

A hazai kkv-k jelentős lemaradásban vannak a digitális eszközök használatában európai versenytársaikkal szemben. A projekt célja, hogy olyan szemléletformáló tevékenységet végezzen, amelynek eredményeként a kkv-k megszabadulnak az informatikai eszközökkel szembeni fenntartásaiktól, meggyőződhetnek arról, hogy a vállalkozás életében a korszerű eszközök bevezetése a gazdaságosabb működést szolgálja, és ezáltal ledolgozzák a digitalizáció területén lévő hátrányukat, fokozzák versenyképességüket. Továbbá segítséget kapjanak ahhoz, hogy milyen pályázati források bevonásával tudnak elindulni a fejlődés irányába.

A gyakorlatban ez olyan fizikai eszközök, szoftverek vagy módszerek meghonosítását jelenti egy cég életében, amelyek kiváltják a hagyományos papíralapú feladatvégzést, vagy a meglévő – korszerűtlenné vált – informatikai megoldások cseréjét eredményezi.

A rendezvény helyszíne: Nagykanizsa, Vasemberház Dísz terem, 8800 Nagykanizsa, Erzsébet tér 1.
Időpontja: 2016. október 20.
Regisztráció: 9:00 órától
Első előadás kezdete: 10:00 órától

Vegyen részt Ön is a Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! projekt információs napján!

A rendezvény díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött. Kérjük, minél hamarabb regisztráljon, mivel a helyszín befogadóképességének elérésekor a regisztráció lezárul!

 

Részletes program és jelentkezési lap mellékelve, jelentkezni lehet a következő linken:

http://www.vallalkozzdigitalisan.hu/esemenyek/esemeny.html?cid=140 .

 

Számítunk megtisztelő részvételére!