Üdvözöljük a

Tájékoztató az agrárkamarai felszólításról

honlapján!

-

Tájékoztató az agrárkamarai felszólításról

Szerző: Kereskai Péter | 2016. szeptember 13.

Az elmúlt időszakban számos vállalkozást azzal keresett meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), hogy a 2012. évi CXXVI. törvény 5. §-a alapján a NAK tagjává vált, ennél fogva tagdíjfizetési kötelezettség terheli.

AMENNYIBEN ÖN IS KAPOTT ILYEN LEVELET, Fontos tudni:

Ha a gazdálkodó szervezet kizárólag a tevékenységi köre alapján lenne agrárkamarai tagságra és tagdíjfizetésre kötelezett (TEAOR alszámokat is fontos figyelni!!), de az agrárgazdaságinak minősülő tevékenységet ténylegesen nem folytatja, ezt külön nyilatkozatban jelentheti be a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara részére /NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95. Központi Telefonos Ügyfélszolgálat elérhetőségei: Telefon: +36-1-802 6100 e-mail cím: ugyfelszolgalat@nak.hu,/.(Nyilatkozat megtalálható a csatolt mellékletben!)

 

Amennyiben Ön a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamaránál (NAKKIK) regisztrált vállalkozás, vagy a NAKKIK tagja és kapott felszólító levelet az Agrárkamarától, kérjük keresse fel a NAKKIK irodáját (Nagykanizsa, Ady E. u. 1.), ahol munkatársunk segít a megoldásban.

Csatolt állományok: