Üdvözöljük a

Városrehabilitáció II. ütemével kapcsolatos tájékoztató fórum

honlapján!

-

Városrehabilitáció II. ütemével kapcsolatos tájékoztató fórum

Szerző: Kereskai Péter | 2015. augusztus 3.

Az üzletek - boltok, bankok, vendéglátó egységek - zavartalan, illetve kisebb kellemetlenségekkel járó működési feltételeit a kivitelezési munkálatok mintegy féléves időtartama alatt is biztosítani kell, így emiatt július 30-án (csütörtökön) tájékoztatóval egybekötött fórumot szervezett a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara. A rendezvényen meglehetősen nagy létszámban - több mint ötvenen - vettek részt a Fő úton, a Deák téren és az Ady úton lévő cégek vezetői, tulajdonosai.

Dr. Polay József, a NAKKIK elnöke köszöntőjében szólt arról, hogy e fórum - sok más mellett - ahhoz is hozzájárul, hogy a munkálatok beindulását követően, az érintett cégek minél kevesebb kárt és forgalomcsökkenést szenvedjenek el. A Kamarán kívül a tervezőktől és a kivitelezőtől is első kézből kaphattak információt a rendezvényen. Dr. Polay József hozzátette, a Kamara honlapján majdan szereplő elérhetőségeken a későbbiekben is jelezhetik a cégek az esetleges problémáikat.

 

Horváth István, Projektvezető beszélt a Fő út rekonstrukciójáról, a korszerűsítés többi eleméről, illetve a megváltozó forgalmi rendről: útlezárásokról, forgalom-elterelésről, amivel a jövő héttől már több helyen szembesülnek is a belvárosban közlekedők. A Zrínyi utca – amely kétirányú lesz - veszi majd el a lezárt Fő út és Ady út forgalmát.

 

A fórumon felvetett szóbeli észrevételeket a tulajdonosok jelezték a Kamara felé is, így a Kamara intézkedés végett megküldte a kivitelező vezetőjének és tájékoztatásul az önkormányzati projektvezetőnek, továbbá a polgármesternek.

A Kamara továbbiakban is minden felmerülő és hozzá eljuttatott felvetést intézkedés végett elküld és figyelemmel kíséri annak a megvalósulását.

 

Az alábbi elérhetőségeken is jelezhetik észrevételeiket, problémáikat:

 

 

Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt. Városfejlesztési Divízió, 8800 Nagykanizsa, Fő út 8.

Honlap: fejlesztes.nagykanizsa.hu

E-mail: horvath.istvan@nagykanizsa.hu; varosfejlesztes@nagykanizsa.hu

Facebook: Városrehabilitáció - Nagykanizsa értünk szépül