Üdvözöljük a

Fémipari - csavaráru - beszállítói lehetőség

honlapján!

-

Fémipari - csavaráru - beszállítói lehetőség

Szerző: Kereskai Péter | 2015. március 27.

Szíves tájékoztatásul továbbítjuk a párizsi magyar nagykövetség külgazdasági irodájától érkezett felhívást, miszerint csavaráru gyártásával foglalkozó cégeket keresnek.

Az alábbi francia üzleti megkeresés alapján keresünk olyan magyarországi cégeket, amelyek csavaráru gyártásával foglalkoznak. Az érdeklődő francia vállalat (nagykereskedelmi cég) a következő pontosítást küldte: 200000 euró értékben vásárolnának Mo.-i gyártótól galvanizált csavarokat/csavarárut.

 

Fontosnak ítéljük, hogy lehetőleg nemzetközi üzleti kapcsolatokban már jártas, lehetőleg idegen nyelvű honlappal is rendelkező, exportorientált, a beszállítói igényeket flexibilisen és dinamikusan kezelni képes, EU konform, megfelelő ISO és egyéb engedélyekkel rendelkező vállalatokról legyen szó!

 

Kérjük, hogy a csatolt dokumentumban szereplő termékek vonatkozásában megfelelő beszállítói kapacitással rendelkező vállalatokat számba vevő, feldolgozható terjedelmű (kb. max. 10-15 vállalat) előszűrt listát küldjenek meg számunkra, lehetőség szerint a sablonként csatolt excel-file-t feltöltve.

A formátumnak megfelelően a listán kérnénk feltüntetni az adott cégek nevét, honlapját, kapcsolattartóját /és az illető tisztségét/, a kapcsolattartó e-mail-es elérhetőségét, a vállalat címét.

 

Csatolt állományok: