Üdvözöljük a

Fémipari - tartályok, bojlerek gyártása - beszállítói lehetőség

honlapján!

-

Fémipari - tartályok, bojlerek gyártása - beszállítói lehetőség

Szerző: Kereskai Péter | 2015. március 27.

Szíves tájékoztatásul továbbítjuk a párizsi magyar nagykövetség külgazdasági irodájától érkezett felhívást, miszerint acélhengerek, tartályok, bojlerek gyártásával foglalkozó cégeket keresnek.

Az alábbi francia üzleti megkeresés alapján keresünk olyan magyarországi cégeket, amelyek acélhengerek, tartályok, bojlerek gyártásával foglalkoznak. Az érdeklődő francia vállalat a következő pontosítást küldte: A cég az élelmiszer- és gyógyszeriparban használatos sterilizáló berendezésekkel foglalkozik. Ezekhez rozsdamentes acéltartályokat gyártatnának Mo.-n, melyek alkalmasak a magas hőmérséklet és a magas nyomás alatti használatra is.

 

Fontosnak ítéljük, hogy lehetőleg nemzetközi üzleti kapcsolatokban már jártas, lehetőleg idegen nyelvű honlappal is rendelkező, exportorientált, a beszállítói igényeket flexibilisen és dinamikusan kezelni képes, EU konform, megfelelő ISO és egyéb engedélyekkel rendelkező vállalatokról legyen szó!

 

Kérjük, hogy a csatolt dokumentumban szereplő termékek vonatkozásában megfelelő beszállítói kapacitással rendelkező vállalatokat számba vevő, feldolgozható terjedelmű (kb. max. 10-15 vállalat) előszűrt listát küldjenek meg számunkra, lehetőség szerint a sablonként csatolt excel-file-t feltöltve.

A formátumnak megfelelően a listán kérnénk feltüntetni az adott cégek nevét, honlapját, kapcsolattartóját /és az illető tisztségét/, a kapcsolattartó e-mail-es elérhetőségét, a vállalat címét.