Üdvözöljük a

Kerámia - beszállítói lehetőség

honlapján!

-

Kerámia - beszállítói lehetőség

Szerző: Kereskai Péter | 2015. március 27.

Szíves tájékoztatásul továbbítjuk a párizsi magyar nagykövetség külgazdasági irodájától érkezett felhívást, miszerint kerámia/porcelán áru gyártásával foglalkozó cégeket keresnek.

Az alábbi francia üzleti megkeresés alapján keresünk olyan magyarországi cégeket, amelyek kerámia/porcelán áru gyártásával foglalkoznak. Az érdeklődő francia vállalat a következő pontosítást küldte: közepes méretű kerámia üzemeket keres elsősorban, az első körben 1000 termék megmunkálására. A későbbiekben ez a mennyiség növekedhet.

A termékek „luxus” piaci értékesítésre kerülnek, ezért EU standard-l rendelkező, magas minőségben dolgozó cégek érdeklik.

 

Fontosnak ítéljük, hogy lehetőleg nemzetközi üzleti kapcsolatokban már jártas, lehetőleg idegen nyelvű honlappal is rendelkező, exportorientált, a beszállítói igényeket flexibilisen és dinamikusan kezelni képes, EU konform, megfelelő ISO és egyéb engedélyekkel rendelkező vállalatokról legyen szó!

 

Kérjük, hogy a csatolt dokumentumban szereplő termékek vonatkozásában megfelelő beszállítói kapacitással rendelkező vállalatokat számba vevő, feldolgozható terjedelmű (kb. max. 10-15 vállalat) előszűrt listát küldjenek meg számunkra, lehetőség szerint a sablonként csatolt excel-file-t feltöltve.

A formátumnak megfelelően a listán kérnénk feltüntetni az adott cégek nevét, honlapját, kapcsolattartóját /és az illető tisztségét/, a kapcsolattartó e-mail-es elérhetőségét, a vállalat címét.

 

 

Csatolt állományok: