Üdvözöljük a

Üzleti ajánlatok az Enterprise Europe Network hálózatából

honlapján!

-

Üzleti ajánlatok az Enterprise Europe Network hálózatából

Szerző: Torma-Paluska Ágnes | 2016. február 23.

Az Enterprise Europe Network elsődleges célja, hogy elősegítse az európai kis- és középvállalkozások nemzetközi kapcsolatainak bővítését üzleti- és innovációs partnerkeresés, valamint kutatás-fejlesztési területeken.

- Brit cég emelő berendezéseket gyártó céget keres.Olyan céget keresnek, aki a gyártási szerződés értelmében önállóan is képesek előállítani az alábbi termékeket: 2500 tonna terhelhetőségű állítható emelőgerenda, 2500 tonna terhelhetőségű Fix- nem állítható távolságú- emelőgerenda és 2500 tonna terhelhetőségű emelőkeret.

 

- Lengyel autóipari cég szívesen lenne disztribútora (forgalmazó partnere) hasonló jellegű vállalkozásoknak. A lengyel cég speciális járművek (mint például vontató, autómentők és szállítójárművek) eladására szakosodott. A lengyel partner szívesen forgalmazná az autópiac kiegészítő termékeit, mint például: szivattyúk, szervomotorok és autómentők emelőszerkezete.

 

-Cseh, vas és acél termékek nagykereskedője új beszállítókat keres.

 

- Fűtőberendezések, vízvezeték, klímaberendezések, hőmennyiségméréssel és megújuló rendszerek gyártásban vezető szerepet betöltő olasz cég alkatrész beszállítókat keres.

 

- Pneumatikai és a hidraulikai termékek és alkatrészek (többek között vezérlő szekrények, szivattyúk, nyomáskapcsolók, villanymotorok, pneumatikus vákuum generátorok, szelepek, csövek, szerelvények és kompresszorok) eladására, forgalmazására szakosodott spanyol cég olyan beszállítókat keres, akik szeretnék bemutatni termékeiket a spanyol piacon.

 

 

- Számítógépek, perifériaegységek és szoftverek nagy- és kiskereskedelmi értékesítésre szakosodott spanyol cég magyarországi partnereket keres vegyesvállalat létrehozására

 

- Francia beszerzési iroda Kelet-Európában gyártott faforgács lemezből készült bútor alkatrészeket keres

 

Részletek és bővebb információ:

Juhász Gabriella Enterprise Europe Network tanácsadó

juhasz.gabriella@tradehouse.hu +36 (20) 239 5860

 

Forrás: HKIK