Üdvözöljük a

MKIK üzletember delegáció a Sanghaji Világkiállításra valamint Szingapúrba

honlapján!

-

MKIK üzletember delegáció a Sanghaji Világkiállításra valamint Szingapúrba

2010. április 26.

2010. augusztus 20-28. között a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, Dr. Parragh László elnök vezetésével üzletember-delegációt szervez a Sanghaji Világkiállításra valamint Szingapúrba.

Szingapúr, a világon az egyik legmagasabb egy főre jutó GDP-vel (52 000 USD/fő) büszkélkedő kis állam volt régen a régió brit gyarmati központja. Stratégiai jelentőségű kikötője, melynek forgalma első a világon, az egyik legfejlettebb és leggazdagabb állammá tette a várost, központjában a legnagyobb bankok és társaságok felhőkarcolói állnak a modern sugárutak és üzletek mellett. Szingapúrt ma a világ 3. legversenyképesebb államaként tartják számon.

Sanghaj, az ázsiai-csendes-óceáni régió tizenhatmilliós metropolisza lesz a 2010-es Világkiállítás házigazdája, a történelem során az első olyan Expónak, amely a városokról fog szólni. A hatalmas kikötőváros ma – Hongkonggal versenyben – Kína gazdasági és kereskedelmi központja. Korábban a textilipar kínai fellegvárának számított, ma már a vegyipar, a gyógyszergyártás, az acél-, a gép- és járműgyártás legjelentősebb kínai gyárai is itt alakultak ki, de komoly a város papírgyártása és elektronikai ipara is. Itt készül a legtöbb Kínában értékesített műszaki cikk is.


A kiutazáson részt vevők számára a Sanghaji Világkiállítás megtekintésén felül lehetőséget kívánunk nyújtani új üzleti kapcsolatok kialakítására, vagy a már meglévők ápolására. A kiutazó delegáció tagjai az üzleti fórumokon és hivatalos találkozókon kívül Sanghajban üzletember-találkozón, Szingapúrban pedig szakmai találkozón vesznek majd részt.
 

Jelentkezési határidő: 2010. április 29. Amennyiben érdeklődik a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara kiutazó delegációjában való részvétel iránt, kérjük, jelezze a 474 5146-os telefonszámon vagy az intdept@mkik.hu e-mail címen.