Üdvözöljük a

Székelyföldi Kiállítások

honlapján!

-

Székelyföldi Kiállítások

2010. április 15.

Ezúton ajánljuk szíves figyelmükbe a 2010 májusában megrendezésre kerülő, részben az ITD Hungary által  is támogatott, a mellékletben található Hargita megyei Tavaszi -Expo és Csíkexpo kiállítások és vásárok rendezvényeire.

    "Tavaszi Expo"  - Székelyudvarhely, 2010 május 13-16  (kiállítás szervező; Duna-Expo Kft.)

    " Csíkexpo" - Csíkszereda, 2010 május 27-30 (kiállítás szervező; Mac-Line Hungary Kft.)

 

A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara erdélyi körutat szervez szintén a melléklteben található tájékoztató szerint, kiemelten a Székelyudvarhelyi Tavaszi -Expo kiállítás megtekintésével egybekötve.

  

Tájékoztatjuk Önöket arról is, hogy ezeken a kiállításokon a hatékonyság növelése érdekében rendszerint szakmai konferenciákat, fórumokat és üzletember találkozókat szerveznek a magyar kiállító cégeknek esetenként csoportos bemutatkozási lehetőséget is biztosítva.   

Tagozatunk is képviselve lesz a kiállításokon egy  önálló információs standdal, illetve összefogó szervezetként, hogy  tagjaink részére továbbra is bemutatkozási lehetőséget biztosítson katalógusok, prospektusok, szórólapok, névjegykártyák és CD-ék bemutatásával.

Ezen kívül igény esetén akár üzleti tárgyalás, vagy a kiállítás időtartama alatt egy rövid (félnapos) bemutatkozásra is helyet biztosítunk a standon, még több lehetőséget teremtve ezzel a romániai piac megismerésére, felmérésére és gazdasági kapcsolatok kialakítására.     

Amennyiben élni kívánnak a fent említett  lehetőséggel, kérjük, szíveskedjenek, jelezni igényüket, illetve a bemutatásra szánt reklám-anyagokat, pedig kamaránk címére eljuttatni.  

A kiállításon megjelenni szándékozó magyar cégek, és vállalkozók részvételében teljes körű szolgáltatást nyújt (szállásfoglalás, szervezés, a kiállítási árúk ki-és visszaszállítása, tolmács biztosításában stb.) a budapesti kiállítás-szervező Duna Expo Kft., illetve tagozati tagunk a szegedi kiállítás-szervező Mac-Line Hungary Kft. A kiállításokkal kapcsolatos bővebb információk a cég  www.macline.hu honlapján is megtekinthetők.