Üdvözöljük a

A Siemens beszállítókat keres

honlapján!

-

A Siemens beszállítókat keres

Szerző: Kereskai Péter | 2017. március 31.

A Siemens Zrt.  beszállítókat keres különböző beszerzési területekre, főként fémmegmunkáló és elektronikai profilú vállalkozások jelentkezését várják . A cég megadta a beszerzésére vonatkozó igényeket és elvárásokat.

A beszállító kiválasztásának menete:

  • A beérkezett jelentkezéseket megküldjük a Siemens Zrt. részére, ahol előzetes „szűrés” alapján összeállítanak egy „lehetséges beszállítói listát”.
  • A „lehetséges beszállítói lista” résztvevői meghívást kapnak a Siemens Zrt-hez egy beszállítói napra, ahol tájékoztatást kapnak a megoldandó műszaki feladatokról, illetve a további együttműködéshez szükséges lépésekről (a beszállítói nap időpontjáról értesítést küldünk a vállalkozások részére).
  • Ezt követően már a közvetlen tárgyalások döntik el a konkrét együttműködést, de az MKIK és a Siemens Zrt. közt létrejött szakmai együttműködés alapján a Siemens Zrt. számszerű adatokat ad meg arra vonatkozóan, hogy az általuk megadott igények és elvárások alapján hány céggel és melyekkel sikerült megállapodást kötniük. Erről minden területi kamara részére értesítést küld az MKIK.

 A lehetséges beszállítói tevékenységek a munka jellege szerint a csatolt dokumentumban találhatók. 

 

A mennyiben az Ön cége a kritériumnak megfelel és beszállítóvá kíván válni a Siemens Zrt.- nél, kérjük a kitöltött mellékletet jutassa vissza 2017. április 19-ig a nakkik@nakkik.hu levelezési címre.

Csatolt állományok: