Üdvözöljük a

Közlemény - Kamarai Választások

honlapján!

-

Közlemény - Kamarai Választások

Szerző: Kereskai Péter | 2016. május 13.

 

A Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara Választási és Jelölő Bizottsága nevében szíves tájékoztatás és együttműködés céljából az alábbi híranyagot tesszük közzé:

2016-ban a kamarai törvény értelmében lejár a küldöttek és a tisztségviselők mandátuma. A Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara 2016. április 25-i elnökségi ülése elfogadta azokat a szabályokat, amelyek szükségesek a kamarai választások lebonyolításához. Megbízást adott a kamarai választásokat koordináló és törvényességet felügyelő technikai bizottságoknak: a Választási, Jelölő, Mandátumvizsgáló és Szavazatszámláló Bizottságnak.  

Fontos tudnivaló, hogy  választási névjegyzékben szereplő gazdálkodó szervezetek választhatnak és csak az önkéntes kamarai tagok választhatók.  A választásra jogosultak és a választhatók adatait április 26 - május 10 között közzétettük. Azzal kapcsolatban kifogás nem érkezett.

A küldöttválasztó tagozati ülések időpontjai és az írásbeli jelölések beérkezési határideje az alábbiakban olvasható: 

 

 

Küldöttválasztó tagozati ülések időpontjai

 

                                   Kézműipari tagozat              2016. május 26. (csütörtök) 14.00 óra

                                   Ipari tagozat                                2016. május 26. (csütörtök) 15.30 óra

                                   Kereskedelmi tagozat           2016. május 27. (péntek) 14.00 óra

 

Helyszín: a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara Szolgáltató Irodája (Ady u.1.)

 

Jelölő lapok beérkezési határideje: 2016. május 23. 15.00 óra

 

 

  

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy küldöttet jelölni csak saját tagozaton belül lehet.

Jelölhető, illetve választható csak az önkéntes tagsággal bíró vállalkozás tulajdonosa(i) vagy az általa meghatalmazott -  vállalkozásban dolgozó-munkatárs lehet.

A jelölőlapokat tagjainknak megküldtük, ugyanakkor irodánkban kihelyeztük és honlapunkról is letölthetők.  A jelöltek elfogadó nyilatkozatait is csatolni kell; azt a Jelölő és Választási Bizottság rendelkezésére kell bocsátani legkésőbb  a küldöttválasztó tagozati ülés megkezdése előtt.

 Szíves tájékoztatásuk közöljük, hogy Alapszabályunk értelmében kamaránk megalakulása óta a tisztségviselők társadalmi munkában, tiszteletdíj nélkül látják el feladataikat.

 

Nagy Jánosné a Választási Bizottság elnöke 

és Wilheim Gábor a Jelölő Bizottság elnöke