Üdvözöljük a

Meghívó a Thai - Magyar Üzleti Találkozóra, 2015.június 10.

honlapján!

-

Meghívó a Thai - Magyar Üzleti Találkozóra, 2015.június 10.

Szerző: Kereskai Péter | 2015. május 20.

A Thaiföldi Királyság Budapesti Nagykövetségének Kereskedelmi Irodája és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara thai-magyar üzleti találkozót szervez.

A Thaiföldi Királyság Budapesti Nagykövetségének Kereskedelmi Irodája és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara tisztelettel meghívja Önöket a Magyar -Thai Kétoldalú Üzleti Találkozóra.

 

Az üzleti találkozó időpontja: 2015. június 10. szerda  9:00 – 13:00 óra

Színhelye: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara  székháza (1016 Budapest, Krisztina krt 99.)

 

Az elmúlt években jelentős mértékben megerősődtek a thaiföldi –magyar üzleti kapcsolatok. Ennek köszönhetően 2013-tól Thaiföld lett Magyarország legnagyobb délkelet-ázsiai külkereskedelmi partnere. Meggyőződésünk, hogy a magyar kormány által meghirdetett keleti nyitás politikája tovább erősítheti ezt a kedvező tendenciát  az elkövetkező években.

 

A 20 tagú thaiföldi delegáció üzleti kínálatában kiváló minőségű termékek igy többek között légkondicionáló berendezések, mechanikus és elektronikai autóalkatrészek,aluminium és vas öntvények,  nyomtatott áramkörök, LED világítótestek, napelemes töltők,  AC és DC adapterek,  transzformátorok, kozmetikai és SPA termékek, bútorok, hidraulikus pumpák, hidraulikus motorok, biztonsági szelepek, műanyaggyártó gépek, kaucsuk gömbök, gumi szalagok és élelmiszerek (köztük kókuszolaj, kókusztej és további kókusztermékek, snack, chipsek, ínycsiklandozó instant tészták,  levesporok, közkedvelt ételízesítők, friss trópusi gyümölcsök szerepelnek. A részletes delegációs listát jelen levelünkhöz szíves tájékoztatásukra mellékeltük. 

 

A thaiföldi üzletemberek látogatásának fő célja, hogy megerősítse meglévő üzleti kapcsolatait a magyar cégekkel, egyúttal feltérképezze az új üzleti lehetőségeket is. Ennek keretében szívesen találkoznának olyan magyar cégekkel, akik szívesen közreműködnének a kiváló minőségű és versenyképes áron kínált thai áruk magyarországi és/vagy közép-kelet európai disztribúciójában.

 

A thai cégek nyitottak az új kereskedelmi és ipari együttműködési kapcsolatok létesítése valamint a magyarországi befektetési környezet megismerése iránt.

A soron következő magyar - thaiföldi üzleti találkozó számos egyedi lehetőséget kínál mind a hagyományos, mind az új üzleti partrnerek számára a kétoldalú és regionális szintű üzleti kapcsolatok elmélyítésében.

 

Amennyiben Önök úgy döntenek, hogy részt kívánnak venni a thai –magyar üzleti találkozón, akkor szíveskedjenek a mellékelt válaszlapot kitöltve legkésőbb 2015.május 29-ig a következő e-mail címre megküldeni: thaicommbp@mail.datanet.hu.

A válaszlapon szíveskedjenek annak a thai cég nevét és sorszámát is feltüntetni, amelynek a képviselőjével tárgyalni kívánnak. Tekintettel a tárgyalóterem korlátozott befogadóképességére mielőbbi jelentkezését nagyra értékelnénk.

 

Amennyiben a találkozó kapcsán kérdései lennének, a Thaföldi Nagykövetség Kereskedelmi Irodája a következő telefonszámokon készséggel áll az Önök rendelkezésére: Tel: 061 212 2738; Mob: 0630 754 1088

Csatolt állományok: