Üdvözöljük a

MEGHÍVÓ - MKIK MOT Üzleti delegáció Cseljabinszkba - 2015. július 13-17.

honlapján!

-

MEGHÍVÓ - MKIK MOT Üzleti delegáció Cseljabinszkba - 2015. július 13-17.

Szerző: Kereskai Péter | 2015. június 8.

Az Oroszországgal szemben bevezetett gazdasági korlátozó intézkedések és az orosz válaszlépések okozta hatások enyhítésére az orosz vezetés importhelyettesítési kormányprogramot dolgozott ki. A program elsősorban a kereskedelmi megszorítások által sújtott szektorokat érinti. Az orosz élelmiszeripar az önellátásra törekszik és keresi az ahhoz kapcsolódó fejlesztésekhez a potenciális partnereket.

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy Tóth Imre tiszteletbeli elnök úr vezetésével az MKIK Magyar-Orosz Tagozata 2015. július 13-17. között üzleti delegációt szervez Cseljabinszkba. Az orosz fél részéről a szervező a Dél-Uráli Kereskedelmi és Iparkamara. A kiutazás elsődleges célja az importhelyettesítési programhoz kapcsolódó üzleti lehetőségek

feltérképezése:

.             Mezőgazdasági munkagépek és gabonatároló silók exportja

.             Komplex hűtőházak, üvegházak helyszínre telepítése

.             Komplex állattartó telepek létesítése és rekonstrukciója

.             Tejfeldolgozó üzemek létesítése és rekonstrukciója

 

A Tagozat tárgyalásokat szervez továbbá a régió vezetésével, többek közt a gazdaságfejlesztési, építésügyi, mezőgazdasági minisztériumokkal és Cseljabinszk város vezetésével.

 

A fórum előadásai és a hivatalos találkozók orosz nyelvűek, az üzleti tárgyalásokhoz igény esetén, saját költségre, angol illetve német nyelven tolmács biztosítható.

 

Kérjük a kitöltött jelentkezési lapot 2015. június 15-ig a leimeter.ilona@mkik.hu e-mail címre és az 1000 Út Utazási Irodának szíveskedjenek megküldeni.

 

Kontaktszemély az 1000 Út Utazási Irodánál: Simity Péter (Tel: 354-3991;

Fax: 354-0874; E-mail: info@1000ut.hu) Mellékelt anyagok:

1.            tájékoztató a kiutazásról

2.            jelentkezési lap

3.            cégprofil