Üdvözöljük a

Meghívó: Üzleti delegáció Antalyába és Ispartába - 2016. május 10-13.

honlapján!

-

Meghívó: Üzleti delegáció Antalyába és Ispartába - 2016. május 10-13.

Szerző: Kereskai Péter | 2016. április 4.

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy Rév András, az MKIK Magyar-Török Tagozata elnökének vezetésével 2016. május 10-13. között üzleti delegációt szervezünk Antalyába és Ispartába.

A delegáció tagjai az antalyai és az ispartai kereskedelmi és iparkamarák által szervezett gazdasági fórumokon és üzletember-találkozókon vesznek részt.

 

A fórumok előadásai és a hivatalos üzleti találkozók angol nyelvűek.

 

Az antalyai és ispartai kereskedelmi és iparkamarák mindent megtesznek a rendezvény sikeréért, de javasoljuk, hogy az eredményes kiutazás érdekében, saját szervezésben is hívjanak partnereket az üzletember-találkozókra.

 

A delegáció tervezett programja, a repülőjeggyel és szállással kapcsolatos információk csatoltan találhatók.

 

A repülőjegyek és a transzfer foglalását a kiutazók egyénileg intézik. Az utazás és a szállás költségei a kiutazót terhelik. A részletezett repülőjegy- és transzferajánlatot az Or-Vi Utazási Központ állította össze. Az ajánlattal kapcsolatban kérjük, vegyék fel a kapcsolatot az utazási iroda képviselőjével, Korsós Anitával (Tel: +3620 525 2540 E-mail: corporate@orvi.hu).

 

A szállásigényeket a tepes@mkik.hu e-mail címen kérjük jelezni (a jelentkezési lap megfelelő részének kitöltésével).

 

Amennyiben érdeklődik a delegációban való részvétel iránt, kérjük, az alábbiakban felsorolt 2 dokumentumot kitöltve, 2016. április 14-én 16.00 óráig a tepes@mkik.hu e-mail címre visszaküldeni szíveskedjék:

 

1.      a mellékelt jelentkezési lapot a szállásigény megjelölésével,

2.      a cégprofilt (angolul).

 

A jelentkezést csak a 2 melléklet együttes visszaküldésével fogadjuk el. A kiutazásra csak azon vállalkozások jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek.

 

A szakmai programokra vonatkozó kérdésekkel kapcsolatban Tepes Anna, nemzetközi referens áll a rendelkezésükre. (Tel: (1) 474 5142, e-mail: tepes@mkik.hu)

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a delegáció megfelelő számú jelentkező (min. 10 fő) esetén kerül megszervezésre, ezért foglalásaikat csak visszajelzésünket követően véglegesítsék.

 

Köszönjük érdeklődését, és várjuk delegációnkban!