Üdvözöljük a

Magyar-Afrikai Innovációs és Üzleti Konferencia

honlapján!

-

Magyar-Afrikai Innovációs és Üzleti Konferencia

Szerző: Kereskai Péter | 2015. június 8.

Június 17-18-án a MOM Parkban Magyar-Afrikai Innovációs és Üzleti Konferencia kerül megrendezésre, melynek célja, hogy összehozza Budapesten a magyar és afrikai üzletembereket, lehetőséget biztosítva a személyes tárgyalásra és a kapcsolatok további mélyítésére is. A rendezvényre több mint 100 magyar és közel 50 afrikai üzletembert várunk, akiknek többféle módon biztosítjuk az információszerzés és az üzleti kapcsolatépítés közvetlen és személyes lehetőségeit.

A szervező az Afrikáért Alapítvány elnöke, France Mutombo, aki a magyar vállalkozók afrikai piacnyitásának elősegítéséhez több helyről kormányzati támogatást is nyert.

France Mutombo, az Afrikáért Alapítvány elnöke nevében ezúton szeretném meghívni a 2015. június 17-18-án, a budapesti MOM Kulturális Központban megrendezésre kerülő Magyar–Afrikai Innovációs és Üzleti Konferenciánkra. A konferencia célja, hogy összehozza Budapesten a magyar és afrikai szereplőket, ezzel lehetőséget biztosítva a személyes tárgyalásra és a kapcsolatok további mélyítésére.

 

A konferencia az Innovation for Africa – Stratégiai együttműködések, Innováció - és Tudástranszfer Megalapozása a Szubszaharai Térségbenelnevezésű projektünk keretében valósul meg. A projekt célja a mindkét fél számára egyaránt előnyös innováció -, tudás - és technológia transzfer előmozdítása, valamint a hosszútávon fenntartható gazdasági együttműködés ösztönzése Magyarország és az afrikai kontinens között. A konferencián ennek megfelelően innovatív technológiákkal, új megoldásokkal rendelkező magyar cégek és szervezetek vesznek majd részt, illetve 20-30 afrikai üzletember és magas rangú tisztségviselő. A rendezvényre csak olyan megbízható afrikai partnerek kapnak meghívást, akik komoly érdeklődést mutattak a potenciális magyar felek iránt. A konferencia célja, hogy összehozza Budapesten a magyar és afrikai szereplőket, ezzel újabb lehetőséget biztosítva a személyes tárgyalásra és a kapcsolatok további mélyítésére.

 

A projekt ideje alatt több utazás keretében feltérképeztük az együttműködési lehetőségeket a résztvevő országokban, azaz Dél-Afrikában, Botswanában, Kenyában és a Kongói Demokratikus Köztársaságban. A kialakított kapcsolatok mélyítése érdekében márciusban több cég  is részt vett egy szervezett üzleti úton, mely során személyesen is bemutatkozhattak a termékeik, szolgáltatásaik iránt érdeklődő afrikai partnereknek. Két napos nemzetközi konferenciánk további lehetőséget biztosít a magyar és afrikai résztvevők számára a kapcsolatépítésre, a bizalom erősítésére, újabb együttműködések kialakítására, ezzel segítve a magyar kis- és középvállalkozások kijutását az afrikai piacra.

 

A csatolt dokumentumokból tájékozódhat a tervezett programról és előadókról, illetve a különböző megjelenési lehetőségekről is találhat bennük bővebb információt. 

 

Regisztráció:

https://docs.google.com/forms/d/1QB2bDloI7_YL-inH2ZDThQgWLAwD5083ysJYHfyQjSY/viewform